aboutus

HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD

HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD
1 2 3 4
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: SOOME
Αριθμός Υπαλλήλων: 70~100
Ετήσιες πωλήσεις: 1000000-1500000
Ιδρύθηκε Έτος: 1995
Εξαγωγή pc: 70% - 80%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Co., ΕΠΕ που ειδικεύονται στον κατασκευαστή και πωλήσεις συσκευάζοντας μηχανημάτων Hebei SOOME των ζαρωμένων μηχανημάτων κιβωτίων. Από την καθιέρωσή του το 1995, βρίσκεται στην Κίνα «Dongguang», πόλη Cangzhou.

 

Προκειμένου να επιταχυνθεί η αποδοτικότητα παραγωγής, υπάρχουν τρία εργαστήρια παραγωγής με μια περιοχή εγκαταστάσεων 20000 ㎡, 108 υπάλληλοι, ικανότητα παραγωγής 1800 συνόλων το χρόνο.

Κίνα HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Κολλώντας με το mechanotronics, η ευφυής λειτουργία, η απλή χρήση, η διατήρηση της ενέργειας και η προστασία του περιβάλλοντος που είναι εταιρική φιλοσοφία των εργαζομένων μας που αντιμετωπίζει τον άγριο ανταγωνισμό στο ζαρωμένο τομέα συσκευασίας είναι να συμβαδίσουν με τον υψηλό ρυθμό της σύγχρονης ζωής.

Κίνα HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 1

 

Βάζουμε τις καρδιές μας στο μυαλό μας για να μην καταβάλουμε καμία προσπάθεια εξοπλίζοντας κάθε προϊόν. Ειδικά αναπτύξαμε διάφορες νέες μηχανές υψηλής ταχύτητας αυτόματα που βελτίωσαν τη δυνατότητα ανταγωνισμού των πελατών μας, πήραν επίσης την αναγνώριση των χιλιάδων συσκευάζοντας τις επιχειρήσεις από το domestics και βάσισαν στο εξωτερικό στην αρχή τίμιος και αξιόπιστος.

Κίνα HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 2

Κίνα HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 3

Τα προϊόντα μας βρίσκουν μια καλή πώληση στην Αργεντινή, Ρωσία, Ινδία, Ιταλία, Γερμανία, Αίγυπτος, Βιετνάμ, Ισπανία, Ιράν, Τουρκία και ούτω καθεξής. Καθένας που συνεργάζονται με μας είναι υπερήφανος του αγαθού μας μετά από την υπηρεσία και την απροκατάληπτη τοποθέτηση.

Κίνα HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 4

Ο στόχος μας είναι απλός: να πωλήσει τις καλύτερες μηχανές στις καλύτερες τιμές, και παρέχει την βιομηχανία-οδηγώντας εξυπηρέτηση πελατών. Γνωρίζουμε προσωπικά να ξέρουμε κάθε ενός από τους πελάτες μας, και ξέρουμε πώς να ανακαλύψουμε ότι το πολυτιμότερο μέρος της επιχείρησής μας είναι συσκευασία SOOME, για να βοηθήσει άλλων να επιτύχουν τους στόχους τους.

Κίνα HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 5

 

Ιστορία

Κίνα HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

Καλύτερη υπηρεσία των ΣΥΣΚΕΥΆΖΟΝΤΑΣ ΜΗΧΑΝΗΜΆΤΩΝ SOOME

 

Ελεύθερα Pre-Sales που συμβουλεύονται/ελεύθερα ανταλλακτικά

 

SOOME Company προσφορά 12 γρήγορη pre-sales ωρών απάντηση και ελεύθερη διαβούλευση. Οποιοδήποτε είδος τεχνικής υποστήριξης είναι διαθέσιμο για τους πελάτες μας.
Η διαταγή σας παρέχεται από μας, θα δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να κάνουμε τη γρήγορη παράδοση σε όλοι σας.

 

24 υπηρεσία μεταπωλήσεων ωρών
Ελεύθερη επισκευή εγγύησης (συμπεριλαμβανομένης της εργασίας και του υλικού): ελεύθερη υπηρεσία επισκευής κατά τη διάρκεια της περιόδου ποιοτικής εξουσιοδότησης και λογική δαπάνη για τα ανταλλακτικά και τη διατήρηση της υπηρεσίας μετά από την περίοδο ποιοτικής εξουσιοδότησης. Δεν θα απαλλάξουμε ποτέ τις ευθύνες μας κύριες στις προϊόν ατέλειες.

 

Αποκριμένος χρόνος:

Επάνω στη λήψη της ανακοίνωσης του χρήστη, εξασφαλίζουμε 24ωρη τεχνική υποστήριξη μεταπωλήσεων.

 

Ανταλλακτικά:

Τα απαραίτητα ανταλλακτικά παρέχονται μαζί με τα προϊόντα στους πελάτες.

 

Ελεύθερη τεχνική κατάρτιση:

Η περιεκτική και κανονιστική κατάρτιση τεχνολογίας είναι διαθέσιμη δωρεάν στους πελάτες από το τεχνικό προσωπικό μας για να εξασφαλίσει ότι είναι ειδικευμένοι σε κανονικές διαδικασίες του υλικού και του λογισμικού των προϊόντων και είναι σε θέση να υπολογίσουν και να λύσουν τα μικρά προβλήματα.

 

Τηλεφωνική έρευνα:

Η ομάδα μεταπωλήσεών μας θα τηλεφωνήσει στο χρήστη κάθε μήνα κατά τη διάρκεια της περιόδου εξουσιοδότησης για να ακολουθήσει τις συνθήκες εργασίας των προϊόντων, και για να ανακαλύψει και να λύσει τα προβλήματα, εάν είναι απαραίτητο.

 

Η υπηρεσία οδηγίας περιοχών της εγκατάστασης είναι διαθέσιμη.

Για περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες για τα συσκευάζοντας μηχανήματά μας, παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με! Χαιρετίζουμε τις έρευνές σας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μας: το angie@soomepack.com, και ανυπομονεί να συνεργαστεί με σας.

Η ομάδα μας

Η ομάδα SOOME σας καλωσορίζει!

 

Η ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ SOOME φέρνει το σχετικές επαγγελματικές τοπ ταλέντο και την τεχνολογία μαζί για μια ιδιαίτερα καταρτισμένη επαγγελματική ομάδα. Έχουμε το τμήμα Ε&Α., QC το τμήμα., το τμήμα υπηρεσιών μεταπώλησης., το τμήμα παραγωγής., και το τμήμα πώλησης., δεδομένου ότι η επέκταση της επιχείρησής μας, καλωσορίζουμε περισσότερους φίλους.

Κίνα HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

 

Κίνα HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 1

 

Κίνα HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 2

 

Κίνα HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 3

 

Η κατάρτιση είναι μια σειρά μαθημάτων πυρήνων για όλα τα μέλη και θα οργανώσουμε τις διάφορες καταρτίσεις να μας βοηθήσουμε για να βελτιώσουμε τις δυνατότητές μας και να μας αφήσουμε να βρούμε την ομορφιά της ζωής. Θησαυρός ο χρόνος εμείς μαθαίνουμε και μελετάμε από κοινού.

 

Κίνα HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 4

Κίνα HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 5

 

Κατά τη διάρκεια ολόκληρου του έτους, η επιχείρησή μας θα οργανώσει τις διαφορετικές δραστηριότητες στις ομάδες μας, μπορούν να απολαύσουν τη ζωηρόχρωμη ζωή τους εκτός από την εργασία.

Η επιχείρησή μας κρατά ένα κόμμα για να γιορτάσει τα γενέθλια των μελών ομάδας μας, είμαστε όχι μόνο ομάδα, αλλά και οικογένειες.

Κίνα HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 6

Κίνα HEBEI SOOME PACKAGING MACHINERY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 7

 

Στοιχεία επικοινωνίας